31 Januari 2008

Går till historien som en väldigt händelserik dag. Dels har jag varit duktig och tvättat bilen så nu är den riktig ren ett tag iallafall, lite jobbigt när man bor på landet. Var inne i stan skapligt för att tvätta bilen så jag fick äta lite mat i bilen medans jag väntade på campusbussen för att få en resa till lektion. Och vilken lektion det blev då, diskussion i hela 4 timmar. Vi diskuterade marknadsföring mycket intressant, jag tror jag börjar hitta det jag är intresserad av och vill jobba med i framtiden. Tänk att få jobba som marknadsförare sedan, oj oj, det skulle vara riktigt roligt!
Efter att ha varit på lektion så var det dags för träning igen som vanligt varje dag och körde ellips med Oskar och sedan blev det styrka och där börjar det kännas riktigt bra måste jag säga. Blir bara starkare och starkare känner faktiskt att det ger resultat den träning jag lagt ner men det tycker tydligen inte vissa är bra träning?! Ibland fattar jag inte, all den tid jag lägger ner på träning så får man bara höra att man gör fel. Alltså börjar tappa lite lust på detta nu borde stå upp för min sak och sköta det själv! Måste bli till en förändring snart börjar tröttna, kanske märks, men jag visar ingenting! Så trött på att jag är så feg!!!
Aja, man måste väl se det positiva i allting så det är väl bara leva vidare så får tiden utvisa hur det går med allting....Mer kan man ju inte göra just nu!

Nu ska jag hoppa i säng för imorrn ska jag plugga väldigt mycket så gäller att vara pigg!

/M.Å

Dagens outfit

image199image200
Idag kör jag på:
T-shirt - Emilio
Kofta - H&M
Jeans - Lee
Kommentar: Vill ha en lite uppklädd men slapp stil under dagen och då tyckte jag detta passade bra.

Vad tycker ni om dagens outfit?

/M.Å

Veckans babe...

En liten omröstning, rösta på veckans babe så får vi se vem som vinner :)

Vi inleder med kändisar men sedan går vi på nice babes som finns i närheten!!

Låt mig presentera de tävlande denna veckan:

image193
Jessica Alba, född 28 april 1981 i Pomona, Kalifornien, USA.
Yrke: skådespelerska.
Filmer:  The secret world of Alex Mack,  Never Been Kissed, Idle Hands, Paranoid, Dark Angel  Honey,  Sin City, Fantastic Four, Into the Blue Awake, Good Luck Chuck, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, The Eye, The Love Guru, Sin City 2

VS

image192

Megan Denise Fox, född 16 maj 1986 i Rockwood, Tennessee, USA,
Yrke: skådespelerska och fotomodell.

Filmer: Tvillingarnas äventyr på Bahamas, Hope & Faith och Transformers.


Ni röstar genom att skriva 1 för Megan Fox och 2 för Jessica Alba i "Lämna din åsikt!"

Tävlingen pågår fram till på söndag då vinnare presenteras!

/M.Å


Torsdag

Idag är det lektion i Linköping och därför kommer inte jag hinna blogga speciellt mycket, tyvärr! Ska ge mig av till stan nu om bara 45 minuter för att först tvätta bilen sedan så bär det av till Linköping.

Jätte roligt, faktiskt tycker jag det äntlingen är det ett ämne som intresserar mig mycket! Marknadsföring är väldigt intressant dels för att jag gillar det och sedan för att det är så stor del av vårat samhälle idag. Jag tycker ni är lite dåliga på att på veckans babe, kom igen nu! Kom igång och rösta, nu flyttar jag upp veckans babe högst upp så att ni lättare kommer åt det.

Igång och rösta nu!!! Vad ska ni hitta på idag då?

/M.Å


Namnbyte?

Hej där ute, tänkte skapa en ny blogg och behöver lite hjälp med ett nytt och lite enklare namn. Skulle ni kunna hjälpa mig med detta? Vore oerhört tacksam för er hjälp!

Glöm även inte bort att rösta i veckans babe lite längre ner.....

/M.Å

Träning igen

Idag blir det hårdträning för min del ska köra följande idag på gymmet:

Bodypump 60 min
Afroexpress 30 min
Coreexpress 30 min


Kommer bli himla jobbigt, vad ska ni göra ikväll?



image198
Läntar tillbaka!!!

/M.Å


Djupt igen

Kände bara för att skriva av mig lite just nu. Har hänt så mycket den sista tiden måste jag säga. Jag hoppar på en utbildning på Linköpings Universitet i hopp om att den ska passa mig men inser ganska tidigt att det kommer bli jobbigt det här! Nu sitter man här med 3 tentor skrivna och 3 tentor underkända, helt värdelöst faktiskt!
Men nu får jag ta tag i det här och lösa det, men det skulle kunna vara värre! Jag har en underbar familj och helt underbara vänner som alltid finns där för mig och jag hoppas att även dem tycker samma sak om mig....
Det kan ju inte jag svara på men jag försöker iallafall vara det.

Sen det här med att vara skadad, liksom jag satt där i höstas och pratade om att inte överbelasta kroppen igen som jag gjorde för 2 år sedan. Nu sitter jag i samma position igen, det är tur att det finns gym som man kan köra rehab på med andra som tränar annars skulle det vara segt. Just nu känns inte livet så ljust kan jag inte säga men man får njuta av de stunderna man får ibland. Då går även en tanke till de som har det värre än mig, usch då ska inte jag sitta här och klaga. Men just nu så känns det bara hopplöst! Allt jag gör i skolan går åt helvete känns det som men jag försöker verkligen ta tag i det!!!

Aja, man får tacka alla som finns där för en iallafall TACK MINA KÄRA VÄNNER!!! NI ÄR UNDERBARA!!!

Kom ihåg en mottot i livet "Njut av livet, man lever bara en gång!"

/M.Å

Dagens outfit

image195

image196

image197

Tröja - H&M
Jeans - MQ
Linne (under) - Carlings

Vad tycker ni om dagens outfit?

/M.Å

Paris Hilton

Sitter och läser lite på msn nu innan jag ska sätta igång med pluggandet. Tydlingen så har Paris Hilton bestämt sig för att bli en bra förebild under detta året. Efter ett året fullt med strul med rattfylla etc.

Hon inleder då året med att vika ut sig, är det en bra förebild? Jag vet inte riktigt men man kan ju undra var samhället är påväg för tjejer lär ju se upp till henne, eller vad tror ni?

/M.Å

image194

Veckans babe...

En liten omröstning, rösta på veckans babe så får vi se vem som vinner :)

Vi inleder med kändisar men sedan går vi på nice babes som finns i närheten!!

Låt mig presentera de tävlande denna veckan:


image192

Megan Denise Fox, född 16 maj 1986 i Rockwood, Tennessee, USA,
Yrke: skådespelerska och fotomodell.

Filmer: Tvillingarnas äventyr på Bahamas, Hope & Faith och Transformers.

VS

image193

Jessica Alba,
född 28 april 1981 i Pomona, Kalifornien, USA.
Yrke: skådespelerska.
Filmer:  The secret world of Alex Mack,  Never Been Kissed, Idle Hands, Paranoid, Dark Angel  Honey,  Sin City, Fantastic Four, Into the Blue Awake, Good Luck Chuck, Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer, The Eye, The Love Guru, Sin City 2

Ni röstar genom att skriva 1 för Megan Fox och 2 för Jessica Alba i "Lämna din åsikt!"

Tävlingen pågår fram till på söndag då vinnare presenteras!

Sov gott!

/M.Å


Tung förlust

Hemma igen efter en lång och rolig dag. Började dagen hos Oskar med att plugga och vi gjorde klart det i skulle göra. Marknadsföringsuppgiften blev klar riktigt nöjd med det! Nu har jag verkligen tagit tag i det här så nu får ni se upp där ute! Blev 3 timmar studerande när hände det senast, alltså effektivivt också!

Efter att ha pluggat så bar det av till gymmet där jag fick träna med delar av IFK:s a-lag, då var man ju tvungen att köra på lite extra för att visa liksom. Körde ellipsintervaller, först 10*20:40 för att få lite snabbhet och komma igång lite. Sedan blev det 4*2:1 för att få så likt 700 m som möjligt då man jobbar i 2 min och vilar lite längre, då väger det upp liksom. Avsluta med lite styrka på gymmet så jag blev riktigt nöjd med passet!

image190

Nu på kvällen har jag varit i Linköping och kollat på ishockey, LHC-Färjestad. Mitt favoritlag Färjestad förlorade tyvärr men vi fick uppleva en riktigt rolig och patetisk debatt uppe på läktaren två gubbar emellan. Deras konversation efter en situation där domaren var tvungen att kolla på målkameran om pucken var in där karlstadgubben inleder med att säga:
- Har du nånsin sett riktig hockey?!
- Ja, många gånger!
- Det märks inte. Sett i Karlstad nån gång?
- Ja en gång och det var sisat gången!
Snabbt svar från färjestad supportern:
- Nästa gång blir du portad!!

Sedan fortsatte det, med att linköpings supportern sa:
- Tufft för Färjestad att möta bättre lag!!
Då kom knäckningen från karlstadgubben:
- HUR MÅNGA SM-GULD HAR LHC?
HELT TYST..........

Men det var en bra match, en bra avslutning på dagen. Hur har eran dag varit?




image189
Uppvärmning!

image191
Nedsläpp igen då!

/M.Å

Dagens outfit

image187
image188
Idag kör jag på:
Kofta - Carlings
Piké - MQ
Jeans - MQ

Vad tycker ni?

/M.Å

Njut av dagen!

Godmorgon min läsare!
Sitter framför tv:n och kollar på the voice, för att komma igång för en ny dag. Så skönt att snooza lite så här på morgonen så man får nya krafter att ta tag i dagen. Frukosten gör också att man kommer igån men idag kommer det bli en lång dag. Först blir det att plugga med Alf och Oskar för att sedan besöka gymmet och köra ett ellipspass. Dagen är inte slut där utan efter träningen blir det ett besök på stan måste kolla om jag kan hitta något fint på H&M. Kanske göra ett rejält fynd nu i slutspurten på rean, fick meddelande om att det tydligen ska vara halvapriset på reapriser. Låter ju kanon!

image184

Ikväll är det hockey i Linköping då hemmalaget LHC tar emot sveriges största och bästa hockeyförening, Färjestads BK. Då ska det bli kross av LHC i Cloetta Center! Vi såg ju förra matchen 6-0 förlust, tungt men vi får se hur det går!
Vad ska ni hitta på idag?
   VS 

/M.Å

Nu blir det bättring

Nu har jag inhandlat en ny kalender så jag kan börja planera mina dagar bättre än tidigare. Så nu blir det att verkligen ta tag i det här och allt! Som jag alltid sagt så ska jag klara kursen jag läser i år och det ska jag också klara! Så imorrn börjar jag med en rejäl satsning som på den gamla goda tiden på gymnasiet då jag pluggade bra, vilket jag inte gör just nu.

Är ni bra på att planera?
image183
/M.Å

Träningsdags!

Jippi, dagens höjdpunkt väntar. Träning klockan 16,30 först är det core och sedan spinning. Har ju lyckats få med mig Hanna också ska bli kul att se hur bra hon är!

Jaja, dags att åka in mot staden nu för att först hämta min kära mor och investera lite pengar på en kalender så jag kan börja planera mina dagar lite mera. Just nu är min planering lika med noll! Usch måste ta tag i det här alltså det här håller inte......!!

/M.Å

image182

Sälen -08

En kanon vecka med Frida, Tore, Christian, Bezad, Mohammed, Emma, Emil  och så jag. Bodde i en stuga typ 700 meter från backen så vi hade inte alls långt att gå. Varje dag åkte vi hela dagarna från 9-16 helt underbart helt enkelt. Måste passa på att tacka för att jag fick följa med er!

Här kommer lite bilder från veckan:
image176
Christian är redo att ge sig iväg!
image177
Tore är jävligt stark, (iallafall efter lite dricka).
image178
Emil ville ju inte vara sämre.....


image179
Frida och Emma var på g under festerna!!
image180
Bezad älskar Jäger.....
image181
Den obligatoriska dansen gjorde vi också! Kolla lite extra på Christians blick....

Där har ni lite roliga bilder, kommer flera senare!

/M.Å


Massage

Då ska man iväg på skön massage, jippi! Nyss ringde min massör och sa att hans son och fru hade fått influensa och undra om jag verkligen ville komma då. Men men jag behöver verkligen den här tiden har haft ont i två veckor nu kan inte vänta längre. Bättre att chansa lite då så det verkligen blir av!

Så nu rullar jag in mot staden Norrköping för att sedan rulla tillbaka till gården Helgetorp där jag bor nu, trivs så bra här ute alltså!
Vad ska ni hitta på idag?
/M.Å


Good night!

Nu blir det att röra sig upp mot sängen efter en lång och jobbig bilresa från Sälen till Vikbolandet via Linköping. Helt slut faktiskt blev ju 6 timmars bilkörning. Imorrn är det massage klockan 10 så skönt asså!

Gäller att vara i form imorrn också för nu ska jag ta tag i skolan efter ännu ett misslyckande så är det faktiskt dags nu att göra något åt min dåliga planering. Men det får jag ta tag då, Sov gott!

image175
/M.Å

Vilken vecka!

image174Hemma från sälenresan och saknar redan gänget som var där. Men framförallt skidåkningen, fy fan det är ju så underbart! Få se alla söta tjejer som jobbar i liften och sedan glida nerför backen och bara glasa helt enkelt. Varje dag så stod Christian och jag vid liften klockan 9 på morgonen direkt när de öppna. Vad gör man inte för att få den bästa skidåkningen?

Kommer sakna det så mycket!!! Nu är det bara tillbaka i vardagen igen, ta nya tag men nu har jag ju iallafall kraften att göra det! Innan jag åkte prata jag även med CSN och insåg att jag kommer nog klara året med företagsekonomi, så skönt! Sedan får man väl se vad som händer kanske blir att söka jobb i Sälen, vem vet?

Skriver mera imorrn.....Bifogar bilder då!

/M.Å

Nu åker jag

Nu åker jag iväg till Linköping för att sedan ta sikte på Sälen för lite semester! Det blir alltså inget bloggande under denna vecka men ska ge er en summering av veckan på söndag när jag kommit hem! Hoppas det blir en rolig vecka men passa på att lämna eran åsikt med kattnamn så jag kan döpa katterna när jag kommer hem!

Nu jävlar blir det åka av i backen! Ta hand om er!!

/M.Å

Kattnamn

Jag behöver lite hjälp från er läsare. Jag ska döpa mina katter som är 6 stycken men kan inte komma på vad de ska heta. Skulle ni kunna hjälpa mig med detta? Jag vill att dom ska ha namn från olika serier och har därför valt att döpa en av katterna till Bart men resterande 5 kommer jag inte på nått namn till.....

Need help with this! Lämna gärna erat bidrag på åsikter så får vi se vad jag döper dom till.

image172
Här har vi Bart till höger!
image173
Nyfikna katter behöver namn!

/M.Å

Dagens outfit

Måndag
image171
Kofta - Emilio
Jeans - Levis

Kommentar: En slappar dag hemma med lite slappar kläder.

/M.Å

Godmorrn!

Måndag och en ny vecka står för dörren. Jag vet ju iallafall vad jag ska göra denna vecka, blir ju sälen helt underbart! Innan dess så måste jag fixa lite saker, dels det sista med packningen senska jag sla en signal till CSN och checka hur det funkar med studiebidraget. Så man inte sabbar sin chans till studiebidrag nu om man ska läsa i höst.....Skulle inte vara så kul!

Får se vad som händer mer under dan kanske blir några avsnitt av Scrubs om det hinns med, annars blir det bara att ta det lugnt sista dan hemma! Aja, nu ska jag diska lite igen :)

Take care!

/M.Å

image170

Sooov gott!

Dags att gå och lägga sig så man är pigg imorrn. Inte för att jag är speciellt trött märkligt nog så har jag blivit mer av en kvällsmänniska sen vi flyttade till landet. Märkligt det där!
Kan vara uppe till 1 på nätterna det kunde jag inte tidigare jag vet inte varför. Nu har jag iallafall gjort den sista uppgiften för dagen som kommer göra mamma chockad imorrn bitti. Jag har diskat....Inte ofta jag gör det, ni ser ju hur chockad jag ser ut för det själv!

Sovgott på er!

image169
/M.Å


Sälenresa

Sälen om 2 dagar
Om 2 dagar så bär det av till Sälen men redan imorgon så bär det av till Linköping sedan så tar vi riktning mot Sälen på tisdag. Vi kommer att bo i Tandådalen/Hundfjället där den bästa skidåkningen finns i sälen enligt mig, kommer bli en rolig vecka. Precis packat färdigt men vissa saker hittar jag inte som vanligt när man precis har flyttat så försvinner saker. Men det löser sig alltid! I mitt goda sällskap som jag reser med ingår Tore och Krille från träningsgruppen har hört rykten om att de ska vara riktigt bra på snowboard ska bli kul och se om det stämmer! Lite taggad blir man ju att verkligen sätta dom på plats och visa vem som äger......

Längtar så till att komma fram till stugan och bara få njuta av en vecka i sälen. Det kallar jag riktig semester att bara glida i backen och ha trevligt i goda vänners lag. Samtidigt kommer lite alternativ träning lägligt nu med min skada och allt perfekt! Men innan vi är framme så väntar 6 timmar i bilen men det blir säkert bra!

Sälen här kommer vi om 2 dagar!

/M.Å


Vem är det här?

Vem är detta?

image168

/M.Å


Frågesöndag

Hur många kuddar sover du med? 2 kuddar sover jag med.

Sparare eller slösare? Slösare

Morgon- eller nattmänniska? Morgonmänniska

Höger- eller vänsterhänt? Höger

Stökigt eller välstädat? Välstädat

Kaffe, te eller inget? Kaffe

Svara gärna på dessa frågor ni.

/M.Å


Fina kläder

Hittade lite fina kläder på zoovillage som jag tänkte lägga ut och se vad ni tycker. Vad ska jag slå till och köpa i första hand tycker ni?

1. Jeans från Nudie
image165
2. Skjorta från Tiger of Sweden
image166

3. Skor från Diesel
image167

Vad tycker ni??

/M.Å

Söndag 20.01.08

Här igen och nu slipper jag äntligen plugga så nu kan man bara slappa och se på några avsnitt av Scrubs. Så bra serie helt enkelt, älskar JD han är bara för grym! Just nu är jag inne på säsong 6 där JD ska bli far med sin flickvän som han inte varit tillsammans med allt för länge. Ett riktigt skön snubbe det där alltså! Han lever utifrån mitt motto "Njuta av livet!", man måste verkligen ta chanserna man får här i livet. Man lever bara en gång och då har man inte tid att missa chanser.....'

Efter maten så ska jag in och ögonshoppa lite på zoovillage ska sätta ihop lite snygga kläder som man kan tänkas inhandla inom en snar framtid. Blir även ett besök på HM där det också finns mycket fint till en rimlig peng.
Vad gör ni denna söndag?
/M.Å
image159


Nya sjukdomar

Spårvagn från Klockaretorpet, Norrköping

Tjej 1 ~14: Jag har så ont i nacken.
Tjej 2 ~14: Vadå då?
Tjej 1: Alltså jag tror jag har fått en whopper-skada.

/M.Å


Låtlista

Här kommer en lista på mycket bra låtar som jag lovat:
1. Feeder - Feeling a moment
2. Liquido- Narcotic
3. Maskinen - Alla som inte dansar är våldtäktsmän
4. Petter - God damn it!
5. Kent - Columbus

/M.Å

Äntligen över

Sitter hos Oskar och väntar på att mina kusiner ska hämta mig så jag kommer hem på något sätt eftersom att mina föräldrar vill spara bensin vilket är bra, men trist att vänta. Äntligen så har jag skrivit tentan i Kalkylering och budgeterin men vi får väl se hur det går. Pratade med läraren efteråt och han hoppades på att så många som möjligt klarade tentan nu första gången. Hoppas jag är en utav dom som gör det. Bara hålla tummarna för det nu!

Ännu en lördag kväll och jag ska bara vara hemma. Inte så roligt heller kanske men jag har iallafall en uppgift som ska göras ikväll. Lägga ut en lista på mina topp 5 låtar denna vecka som jag lovat. Med tanke på att jag är hemma ikväll är lite med att jag laddar inför sälen resan som väntar bakom hörnet. På tisdag bär det av till sälen och det blir mycket trevligt! Vad ska ni hitta på denna lördag?

/M.Å

Dagens outfit

image151
Skjorta - Cheap Monday
Tröja - Vailent
Jeans - Lee

Kommentar: Dags för tenta och då tar jag skjorta dagen till ära..

/M.Å

Godmorgon!

Lördag 19 Januari stårdet i kalendern och då är det dags för tenta i kalkylering och budgetering. Jag har pluggat rätt mycket till detta men nu får det vara slut nu går jag på det jag lärt mig och hoppas att jag klarar det. Jag ska åtminstonde göra mitt bästa!Mer kan man ju inte göra......

Dagen kommer nog gå till att vänta på att få åka till Linköping och skriva av sig det man har lärt sig under kursens gång, sedan är det bara hålla tummarna för att man får G. Fick ju en bra start igår med att ta mina första hp-Poäng i och med att vi blev godkända i vår inlämningsuppgift, äntligen!!

En bra kick inför dagen nu jävlar gäller det. Som vanligt på lördagar så ska jag idag lägga ut lite bra musik som ni kan digga till när ni besöker min blogg. Detta ska bli ett kommande inslag varje lördag, en lista på 5 riktigt bra låtar!

Min dag=Tenta och vad ska du göra?

/M.Å

Guldmicken

Gick till Timo Räisänen och därför lägger jag ut en låt med just honom!
Här har ni My Valentine.....Samtidigt som jag laddar inför morgondagens tenta genom att ta ledigt från pluggandet för att återta det imorrn förmiddag och sedan göra tenta!



Hoppas bara att jag klarar det imorrn nu då, annars är det bara ta nya tag!!

Sov gott!
/M.Å

Årets nykomling

Lägger ut lite från P3 Guld galan och här kommer första vinnaren:
Maia Hirasawa

Bra val och ett bra tacktal därifrån också!

Mer kommer.....
/M.Å

Bodypump

Var och körde bodypump på World class idag och det var riktigt jobbigt det också! Känner ju att jag är ganska svag på vissa partier i kropp som behöver byggas upp helt klart. Igår fick jag känna på att jag är svag i bålen och det är nog en bidragande orsak till att jag får ont. Idag på bodypump kände jag att som Peter sagt är jag svag i framlåret. Det är något som jag behöver bygga upp nu under försäsongen. Då kanske jag blir av med det onda som jag har i knäet, det kändes mycket bättre i knäet igår efter spinningen och det är ju mycket bra!

En sak till jag tänkt på är att jag bara är van vid att träna med vissa kompisar och när jag tränar med andra så blir jag lite mer tillbakadragen så jag tror nog att detta med gruppträning är bra på flera sätt! Man kommer delvis ut och träffar mer folk och man får väldigt bra träning. Nu fattar jag varför så många tränar på detta sätt!!
Tränar du på gym? Gruppträning kanske?

/M.Å

Dagens låt

Lägger ut en mycket fin låt så här på fredag eftermiddan. Snart slutar folk jobbet för en skön helg igen. Min helg kommer vara tuff med tenta imorrn, men men ska inte klaga kunde vara värre!
Här kommer iallafall The Fray med "How to save a life", vad tycker ni?



Denna låt får mig att tänka på min farmor som gick bort förra året, 31/12 2006. Saknar henne för varje dag som går. Minns så väl när jag hade köpt ett ljus till henne när hon låg på sjukhuset och var jätte dålig. Farmor betydde oerhört mycket för mig hon stötta mig vad jag än gjorde! På ljuset som jag har kvar på mitt rum står det "Gud kunde inte finnas överallt, så han skapade Dig". Ibland brukar jag tända det och ägna en stund åt att minnas. Sedan känns det bättre......

Njut av låten!

/M.Å

Sista dan

Innan det är dags för att visa sina kunskaper på tentan och idag lägger jag in sista rycket i pluggandet! Har som plan att gå in på de sakerna jag kan och verkligen lära mig dom till 100 % för att kanske överleva på att jag klarar alla dom frågorna vilket kan leda till godkänt. Det är bara hålla tummarna imorrn att jag klarar det jag ska verkligen göra mitt bästa!
Imorrn klockan 14,00 börjar tentan och håller på till 18,00, håll tummarna för mig då!

Nu ska jag ta mig en sovstund mellan pluggandet så jag får lite mer krafter, vad gör ni för skojsigt?

/M.Å

Torsdag 17 Januari 2008 22:40

Hej igen!
Har pluggat lite som vanligt sen tidigare under kvällen så körde jag två pass på World class. Först core där man tränar mage/rygg vilket var riktigt jobbigt. Såg då hur svag jag egentligen är i bålen, kanske därför jag får ont hela tiden! Borde köra mer av den träningen, jag kände mig iallafall sämst av alla som var på passet. Nästan så att jag skämdes ett tag, orkade inte göra vissa övningar. Ska börjar köra mer sånt nu så jag bygger upp mig lite mer till utomhus säsongen. Kanske lite sent, men som man brukar säga: Bättre sent än aldrig!

Efter core så var det dags för 60 min spinning och fy fan säger jag bara! Helt slut efter en fjärdedel av passet, men det var bara bita i det sura äpplet och köra. Men jag är fortfarande lite vek och kör inte hela tiden, måste jag bli bättre på! Måste lära mig och plåga mig själv annars blir jag ingen stjärna! Ett mycket bra pass att köra efter styrkan. Sedan var det bara hem att plugga, men på lördag gäller det!

Imorgon är det dags igen att träna på world class då står Bodypump på schemat, aldrig kört det tidigare men man måste prova lite nya saker!

Tränar ni något på gym?

image150
/M.Å

Lanzarote

Förra veckan var jag ju då på träningsläger på Lanzarote var mycket trevligt och mycket träning blev det också. En bra blandning på folk var det som åkte iväg den 4 januari med majoriteten orienterare saknade alla friidrottare! Men några roliga friidrottare var iallafall med. Fick bo med Klara, Nathalie, Oskar, Anton och Oskar i ett stort rum för 6 personer om vi inte bott i tidigare. Så varje morgon fick man se Oskar byta om och vilken upplevelse det är alltså.
Oskar blev även inspekterad av tjejerna, de blev gillade hans fötter oerhört mycket. Se bilden nedan!image147
Klara, Hanna och Nathalie inspekterar Oskars fötter, till hans stor glädje!

Ett mycket roligt rum som vi bodde i, men vi gjorde inte så mycket på kvällarna som alla tror att vi gör utan nu var det träningsläger och då var vi på rummet vid 22,30 senast! Som vanligt så fick ju jag som är minst sova ute i hallen så man hör allt ljud utanför dörren, trots detta så sov jag oerhört bra! Kan ju bero på den hårda träningen också som gjorde att man var så trött när man gick och la sig.

Under dagarna så hängde vi mest vid poolen vilket var mycket skönt men jag, Oskar och Anton gick även ett antal rundor minigolf som jag vann en gång faktiskt! Måste säga att det är väldigt roliga banor där på Club La Santa!

image148
Anton sänker en put från green.

Tiden på Lanzarote gick väldigt fort men minnena från veckan kommer alltid att finnas kvar och snart är det dags för en återträff med de som var med, blir mycket trevligt!!

image149
Delar av gänget som var med, saknar er!

Får se om det blir nått nästa år igen! :)

/M.Å

Usch

Usch för att plugga och sen när det är så svårt också gör ju inte saken lättare! Ska ta mig en dusch för att sedan åka till Oskar och fortsätta pluggandet där. Inte roligt men man får väl se det så att på lördag är det över och då kan man tänka på annat!

Ibland tänker man ju att man skulle kunna skita i det men jag har ju som mål att klara detta och gör jag det inte så är det ett STORT misslyckande!!!

Aja, bara ta nya tag.......

/M.Å

Frågar man inte får man ingeting veta

Utanför polishuset / CIS, Kalmar

En pojke ~7, går med sin mamma när han stannar upp och tittar mot tidningarnas löpsedlar.
Pojken: Mamma, vad är... orgasm?!

/M.Å


Torsdag

Uppe vid 8,30 för att komma igång med pluggandet direkt så här på morgonen. Pluggandet kommer jag ägna större delen av min dag till för att "vila" imorgon. Schemat för dagen ser ut som följande:

9,30 - 12 Plugga
12-12,30 Powernap
12,30 Laga mat
13,30-14,30 Plugga
15 Åka till Oskar och göra en uppgift
17 Träning på World Class

Åh, vilken rolig dag eller hur? Vad ska ni hitta på idag?

/M.Å

Lite flummbilder från Lanzarote

Passar på att lägga ut lite flummbilder från Lanzarote så här på onsdags kvällen...... Lägger även till kommentarer!

image143
Modelljobb nästa!

image144
Kollar ut över utsikten!

image145
Ute och springer i vattnet.

image146
Volleyboll-Kungen!

Längtar tillbaka till Lanzarote helt klart!!!

/M.Å

Imponerad av NT

Läste idag att Vincent ska komma till Otten i Norrköping. Mycket trevligt att en så pass stor artist ska besöka vår lilla stad. Men det roliga i sammanhanget är att jag läste notisen på NT:s webbsida och vilken koll reportern verkar ha måste jag säga....
Läs artikeln

Lägger även med två låtar och jag tror de har blandat ihop låtarna "Don't hate on me" och "Miss Blue", eller är jag helt fel ute? Lyssna och hör om jag har bra koll eller inte....

Don't hate on me - Vincent


Miss Blue - Vincent

Vilken är din favorit?
/M.Å

Skynda, skynda!

Gå in och rösta nu ikväll för klockan 00,00 stänger dom ner röstningen till Rockbjörnen!



Så skynda in på röstsidan......

Rösta på Kent och Lars Winnerbäck dom två måste ju ta hemma massa priser på galan!

image142
/M.Å

Melodifestivalen

En stark duo ska vara med i årets melodifestival. Carola och Andreas Johnson ska sjung tillsammans det låter ju som en lyckad kombination, eller vad tror ni?

De har ju fått utstå mycket kritik men enligt mig så kommer de nog att gå väldigt långt. Två så folkkära artister kan ju inte gå fel, det blir lätt final!!

/M.Å

image141

Tjejer hör av er!

Tjejer hör av er snarast på denna annons!

image140
/M.Å

Rolig tjuvlyssning

Vad sägs om denna konversation?

Två killar ~17 sitter på bussen mot centrum.
Kille 1: Jag drömde världens mardröm inatt!
Kille 2 (flinande): Vadå... Drömde du att hunden attackerade dig igen?
Kille 1: Nej, jag drömde att någon bröt sig in i huset och tog bort alla mina Natascha Peyre-bilder från datorn!
Kille 2 (allvarligt): Åh fan!

/M.Å

Plugg, plugg och plugg

Ätit lite efter kvällens träning, körde ellips med intervaller 4*4:2 kändes riktigt bra hittade ett bra flyt. Har ätit min traditionella kvällsmat två tallrikar gröt med lite russin i mycket gott!

Dagen har till stor del ägnats åt att plugga inför helgens tenta och nu orkar jag inte riktigt plugga mer, får bli en vilokväll för att ta tag i det imorrn igen. Då ska vi göra klart vår uppgift och förhoppningsvis blir det redovisning av det på fredag så man får lite extra poäng till tentan. Hoppas man klarar det, men morgondagen blir tuffare då ska jag gå igenom 4 gamla tentor. Det får ta den tid det tar, kanske blir att plugga hela natten. Det lär ju bli en hel del kaffe men jag ska fan klara denna tenta!

Träningen imorrn kommer bestå av core och spinning. Core har jag aldrig kört förut så det blir kul att testa någonting nytt. Man får se det positiva i att inte kunna träna, man upptäcker ny sorts träning! Vad ska ni hitta på imorrn?

/M.Å


Hänt mycket

Det var ett tag sen jag bloggade har varit lite annat som kommit imellan, skolan tar väldigt mycket tid skulle man lätt kunna säga! Tenta dags på lördag igen och denna gång gäller det Kalkylering och budgetering som är väldigt intressant, som alla säger. Men det gäller att man ligger i och denna vecka har jag pluggat varje dag 4 timmar i snitt, att jag inte gjorde det från början. Mer klarar jag inte då kan jag inte koncentrera mig. Måste hitta något bra sätt att läsa på, några tips? Hur studerar du? Några tips till oss andra?

Nu är det snart dags för träning, ska skriva lite mer om Lanzarote resan senare......

Ta hand om er!

/M.Å

image139

Lanzarote inatt

Inatt bär det av till Lanzarote, ska bli jävligt skönt! Men anledning av detta kommer bloggen ligga nere tillsvidare men när jag kommer så kör jag igång igen. Nu ska jag packa det sista sen ska jag bara njuta av att vara på ett varmt ställe och träna hårt!

Hoppas ni har det bra här hemma!

/M.Å

2 januari 2008

Idag har det varit fullt upp igen, vilket är kul ibland. Vaknade vid 10 och åt lite frukost sedan såg jag två avsnitt av One Tree Hill innan det var dags att hämta Hanna i Östra Husby.

Kom i tid för en gångs skull och Hanna var väldigt chockad, men som sagt jag ska bättra mig i år på att komma i tid till bestämda möten etc. Alltid trevligt att träffa Hanna visserligen ska ju vi åka till Lanzarote om 2 dagar men ändå, alltid kul oavsett det. Är så glad över att Johan och hon är tillsammans igen, glädjande att gruppen håller ihop! :) Mycket trevligt, hada varit kul om han också skulle med till Lanzarote.

Efter att Hanna och jag ätit lite god pizza och jag visat henne runt här hemma så åkte vi inåt stan där jag skulle växla pengar men påvägen så plockade vi upp min kära kusin Karin. Vi diskuterade då Andra Avenyn som måste vara den bästa svenska serien tycker jag! En händelserik dag kan man kort sammanfatta det, vad har ni gjort idag?

/M.Å

Nyårsdagen 2008

Då sitter man här då, halv 12 ensam uppe hemma och ska precis gå och lägga sig. Men jag har så mycket tankar som bara cirkulerar runt i mitt huvud. Så mycket att tänka på och tycker bara synd om mig själv. Men sån egoist man är egentligen. Här sitter jag skriver om att jag inte pallar, herregud alltså!

Sedan finns det människor i världen som knappt klarar sig och ändå har jag svårt att tänka så, har så mycket jag vill uppleva och klara av. Kanske är förväntningarna på mig själv för höga som jag inte klarar av. Har du någonsin tänkt på hur vi människor fungerar? Alltså jag ska absolut inte klaga på mitt liv för jag har det underbart. Jag har underbara föräldrar och fantastiska vänner som alltid finns där för mig. Men ofta inser jag att jag inte är så tacksam som jag borde vara. Jag lever för mycket i min egna värld med löpningen och allt. Jag kom på mig själv härom dan hur mycket jag pratar om mig själv egentligen, alltså det är ganska sjukt. Jag kanske är egoist som bara ser mig själv i en cirkel och alla andra utanför, jag vet inte?

Iallafall så vill jag iallafall tacka alla mina vänner att ni finns och gör min vardag till något värdefullt! Helt underbart att få lärt känna er och få vara med er! Som t.ex. igår på nyårsafton var det hur trevligt som helst och det var en fantatisk kväll tack så mycket för det! Har så mycket jag skulle vilja säga men svårt att få fram det, men ibland förstår inte jag hur vi människor fungerar? Livet är så stort att det ofta är komplicerat och så är fallet just nu. Som man brukar säga, bara bryta ihop och ta nya tag. Imorgon väntar en ny dag med ny upplevelser och händelser! Gott folk passa på och njuta av livet och tar vara på era vänner för det kunde varit värre!!

Sov så gott!

/M.Å


Mycket bra skrivet

Satt och surfa lite när jag hittade denna novell som jag tyckte stämde så bra!
Vad tycker ni?

/M.Å

Nytt år, nya utmaningar och upplevelser

Så var det nytt år, 2008 har anlänt till oss. Snön har också kommit till oss här i Sverige, äntligen en riktig vinter. Som vi har längtat många av oss, det skulle bara kommit lite tidigare vid juletid. Hade man fått lite mer julfeeling för i år kändes det inte som en riktig jul utan snö. Med ett nytt år kommer nya utmaningar och upplevelser och 2008 ska bli ett roligt år. Ett av de bästa ska vi ta och se till att det blir.

Igår då så var festen hos Frida mycket trevlig men som vanligt så drack jag för många tequila, aldrig lär man sig av sina misstag. Men nog talat om det, en trevlig kväll som ett hade mycket trevliga stunder. Speciellt våran dans med plocka äpplen, kundvagn etc. Så fick man lära sig två nya, mikron och kylskåpet. I Linköping har man mycket roligare på festerna, eller? Vad gjorde ni igår då?

Nu börjar ju även folk med massa nyårslöften till det nya året, har du några nyårslöften?

Nu bär det av på en löprunda såhär vid lunchtid.

/M.Å

RSS 2.0
Test