Nu bär det av

På en rolig nyårsfest någonstans! Vill bara önska alla mina läsare Gott nytt år!!!

image138
OCH TA DET LUGNT IKVÄLL OCH HA DET TREVLIGT !!

/M.Å

Halka

Om ni ska ut och åka på våra vägar såhär på nyårsafton så uppmanar jag alla att ta det lugnt! Kan vara risk för halka där ute på vägarna och det är väl bättre att komma fram lite senare än att inte komma fram alls, eller har jag fel?

Här i östergötland har snön nu kommit och det gör också att vägunderlaget blir lite dåligt, dvs halt på sina platser. Så ta det lugnt där ute i trafiken och kör lite långsammare än vanligt!!

Risk för halka

/M.Å

Kolla här bra musik!


LADDA HÅRT INFÖR KVÄLLEN!!

/M.Å

Nyårslista

Här kommer min nyårslista på nyårslöften inför 2008.

1. Försöka att träffa nya kontakter i IRL
Innebär indirekt att jag måste anta nya utmaningar och var mer social samt kanske göra fler besök på fester etc. Istället för att sitta framför datorn och skaffa nya kontakter så ska kontakter skapas på andra situationer som t.ex. på fester, middagar, bio eller var som helst! Målet med denna punkt är att dra ner på mitt datoranvändande och kanske hitta på mer roliga saker som jag inte gjort tidigare. Man måste vidga sina vyer när det året kommer!


2. Att klara av min utbildning och verkligen lägga ner tid på det.
Innebär att jag ska klara företagsekonomi kursen som jag läser på halvfart just nu. Har ju inte gått så bra hittils men efter nyår så ska jag ta tag i det och ge mig fan i att klara det! Det är en målsättning jag har som jag inte ska vika ner mig för, utan det ska bara uppnås. Det är som jag har hört många föreläsare säga att det är viktigt med den målsättning med allt man gör och det ska jag också ha. Företagsekonomi 1 halvfart ht 2007 på LIU ska jag Marcus Åberg klara i år för att sedan gå vidare. Men fokus våren 2008 ligger att verkligen nå upp till målet, här ska jag inte vika ner mig!


3. Satsa ännu hårdare på träning rent allmänt
Lägg ner mer tid på träningen även hemma för att bygga upp en styrka som jag inte haft tidigare. Detta innebär inte bara rent fysisk aktivitet utan även psykiskt så jag kan under detta år höja mig ännu en nivå utan att ha blockeringar under tävlingar. Ta mer avslappnat på tävlingar precis som på träningar, träna upp det under året. Dvs. ha ett speciellt beteendemönster under träningar och tävlingar.


4. Resa och se mer av världen.

Hör man ju av namnet vad det innebär. Jag vill besöka fler platser i världen precis som många andra av mina vänner redan har gjort. Jag ska ju besöka London under året och vill även besöka Dublin,Prag och Kina. Det är dröm platserna detta år och det ska jag försöka uppnå men det kostar pengar därför kommer punkt 5 ganska bra in här.


5. Försöka jobba mer.

Jag ska ta tag även i arbetet då jag har tid och kanske se mig om efter något mer deltidsjobb, för jag har ju tiden egentligen bara att jag är dålig på att planera. Planeringen under 2008 måste jag bli mycket bättre på så jag kan dra in mer pengar på arbete och uppfylla fler drömmar jag har. Det finns ett samband där kanske ni ser men jag har ju tillgång till jobb genom pappa men jag är lat och orkar inte jobba så mycket utan istället sitta vid datorn eller bara slappa. Men det ska det bli ändring på under 2008.


6. Bara njuta av livet.

Sista punkten, bara få njuta av livet och uppskatta sina nära och kära. Vilket man kanske inte visar vid alla tillfällen men vi har inte tid att slösa bort våra liv, man har bara ett liv så det gäller att göra något bra av det. Ta vara på chansen ska jag göra under 2008 och framåt framförallt lära mig att uppskatta de vänner jag har och hålla mer kontakt med dom. Det tycker jag fler borde göra, men kom ihåg njuta av livet!


GOTT NYTT ÅR!


/M.Å

Nyårsafton

Idag är det då nyårsafton festernas festdag nummer ett. Jag ska först bära mig av till Gun-Britt och Stefan för lite trerätters med nära och kära. Träffa lite kusiner och övrig släkt och vänner. Ser framemot att äta lite god mat och bara få chilla lite innan det bär iväg till Linköping. Björn har även investerat hundra kronor av min besparingar i fyrverkerier, eller åtminstonde något skit som man kan smälla innan man åker iväg. Kommer bli en mycket rolig kväll i Östra Husby.

Sedan bär det då av till Linköpin och fest hos Frida Glas, vilket jag också ser framemot oerhört mycket! Blir med gänget som det bär av till fjällen med vecka 4, planering kanske det blir också? För en gångs skull har jag även fått med mig Oskar och min radarpartner när det gäller fest Jimmy. Hoppas på mycket nice chicks som dansar hela natten lång och mycket dricka som flödar. Champagne som var ett stort problem är löst och sitter nu med den bredvid mig och bara väntar och längtar. Ikväll är dag nummer ett och inatt gå vi in i ett nytt år vilket innebär att jag ska publicera min nyårslista under dagen.

Väl mött hos Gun-Britt och Stefan!

image137

/M.Å


Hemma från trevlig kväll

Nyligen hemkommen från en mycket trevlig kväll hos min kära kusin Mikaela. Kul att träffa alla igen som man gick i samma klass som i 6-9an. Var ett tag sedan man träffade dom men nu har jag gjort det så trevligt och kul!

Så roligt att se vad alla sysslade med idag, alla gjorde olika trevliga saker men inte så många som pluggade som duktiga jag gör. Men det går ju inte så bra för mig heller. Alla verkar vara ute och se sig om i världen låter riktigt kul faktiskt! Men men alla är vi ju olika det var iallafall kul att träffa dom. Mickan och Åsa hade gjort jätte goda pizzor också som vi åt utav. Underbart trevlig kväll. Men blev inte speciellt mycket singstar för mig enbart tjejer där förutom Robban men då blir det tufft så jag avstod.

Imorgon är det nyårsafton och jag har ingen champagne, katastroffen är nära nu, hehe. Men det blir nog kul ändå tror jag, vad ska ni hitta på?

/M.Å

Singstar kväll

Ska strax åka iväg till min kusin Mikaela för middag och lite sing star. Vi ska nämligen ha lite fejk nyårsafton såhär dan innan. Anledningen är att Mickan är bortrest över nyår och därför har vi blivit bjudna hem till henne på lite god mat och singstar kväll. SÅ jag har tränat lite singstar idag så jag inte skämmer ut mig helt, men jag lär ju inte vara bäst ändå. Många tjejer som är där ikväll och de kan ju sjunga vilket inte jag kan jag kör mer på "rutin" att kunna pricka in tonerna när de ska prickas in.

Blir säkerligen en trevlig kväll men jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig ännu, ett stort problem måste ju vara något fint. Kanske bäst att gå och göra sig i ordning så jag kommer i tid för en gångs skull, är bra på att komma försent för ofta. När det inte gäller träningar då men då är det en annan sak......

Vad ska ni göra ikväll?

image136
Ikväll är det besök hos Mikaela, trevligt!

/M.Å

Minnen från i somras


/M.Å

Sånt tryck i den lilla


/M.Å

NHL 08 kan inte jag vinna på

Jag kan verkligen inte vinna på NHL 08 det är för svårt för mig på PS2. Har spelat idag och igår jag har bara vunnit en match på dessa dagar. Fy fan måste komma in i själva spelkänslan har aldrig spelat tidigare på Playstation kan ju lika någonting i det.

Jag har även kommit på en rolig teori när det gäller att festa. Man kan jämföra det med ett marathonlopp, det gäller att öppna lugnt och inte få "mjölksyra" för tidigt på en fest. Det hela gäller att man får öppna lugnt och sedan hitta sin nivå, "mjölksyra tröskel", kliver man över den finns det en risk att man hamnar hemma tidigt. Håller ni med i min teori? Låter det inte som en bra teori?

Jag tycker iallafall det och diskutera den på passet idag, de andra måste tro att jag blivit helt knäpp. Men det har jag ju inte, eller?

/M.Å

Mer inför nyåret!

Ännu mer bra partymusik som passar bra till nyårsafton!!

/M.Å

Taggad inför nyåret!!

Tänkte ladda upp lite såhär på lördag kvällen inför måndagen nyårsfest med en låt av Baby Alice. Här har ni den låten som man verkligen kan festa till!!

/M.Å

Nyårslista

2. Att klara av min utbildning och verkligen lägga ner tid på det.
Innebär att jag ska klara företagsekonomi kursen som jag läser på halvfart just nu. Har ju inte gått så bra hittils men efter nyår så ska jag ta tag i det och ge mig fan i att klara det! Det är en målsättning jag har som jag inte ska vika ner mig för, utan det ska bara uppnås. Det är som jag har hört många föreläsare säga att det är viktigt med den målsättning med allt man gör och det ska jag också ha. Företagsekonomi 1 halvfart ht 2007 på LIU ska jag Marcus Åberg klara i år för att sedan gå vidare. Men fokus våren 2008 ligger att verkligen nå upp till målet, här ska jag inte vika ner mig!

Punkt 3 på listan kommer imorrn.....

/M.Å


Nyårsafton

Nu är det bestämt att jag kommer att åka till Linköping på fest på nyårsafton. Är jävligt taggad inför det, kommer bli jävligt roligt att festa med folk från linköping! Åker även med Jimmy och Oskar och jag vet ju att dom är alltid roliga att festa med åtminstonde Jimmy. Oskar är ju inte den direkt som hänger på så ofta.

Blir en privatfest hos nån och det kan ju sluta på två sätt antingen blir det kul eller annars blir det tråkigt, men det blir ju vad man gör det till! Så vi ska göra det till något roligt och minnesvärt.....

Nu ska jag ta en promenad med mamma, det får bli dagens träning för dagen. Sedan ikväll blir det eventuellt stan ett varv med Jimmy, John och Simon men vi får se. Vad ska ni hitta på ikväll?

/M.Å

Christian Kjellvander

Är en artist jag skulle vilja göra lite reklam för. Hans musik är riktigt bra och här nedan följer en lista på låtar jag tycker ni borde och bör lyssna igenom för att se vad ni tycker. Vad säger ni om denna musik?

Two Souls
When the morning comes
Homeward rolling soldier
Drunken hands
Portugal

Avslutar med ett skämt som Christian Kjellvander berättar:





/M.Å

Lördag 29/12 2007 klockan 10,36

Då var det helg igen! Så underbart men jag har så mycket i skolan som jag borde ta tag i så det är faktiskt inte så underbart. Har gått och dragit på det som ska göras så allt kommer nu på en gång så nästa år så kommer det börja med en period med bara pluggande till två tentor. Fy fan blir inte så roligt, det måste bara göras!

Målet är ju som sagt att klara av denna kurs som jag läser just nu på halvfart. Företagsekonomi 1 på Linköpings universitet samtidigt är det tur att jag läste denna innan jag börja på ett program för nu har jag insett att ekonomi är inte min sak riktigt. Tänk ifall jag hade suttit där med studielån och börjat ett program då hade livet sett mycket mörkt ut men det gör ju det nu också. Två tentor och två misslyckanden, inte så jättebra. Måste ta tag i skolan nu verkligen och då kommer vi till den andra punkten i min nyårslista.....

Punkt 2 i listan kommer idag vid lunchtid.

Idag blir det att spela lite NHL och helt enklet ta en slappar dag och inte göra någonting bara vara hemma och ta det lugnt, såna dagar är sköna ibland också!
Vad ska ni hitta på?

/M.Å

 

PPA-pris

Hemma igen efter en lång och hård dag. Men den har faktiskt varit oerhört rolig har hittat på massa med roliga saker under dan. Åkte hemifrån redan vid 10, väldigt tidigt för mig som brukar sova till 11!! Så var jag inne hos Björn vid 11-tiden och vi slöade och spelade lite Wii. Vi lyckades klara av lite av Tony Hawk spelet iallafall, småsteg blir stora steg i längden. Efter att vi gjort det i 2 timmar så åkte vi och åt lite nyttig mat på Mcdonalds. Mycket gott blir ju bara en gång i veckan nu!

Efter att vi ätit åkte vi och spelade lite bowliing som Björn och Lina var jävligt bra på måste jag säga , eller annars var det jag som var dålig. Men det tror jag verkligen inte! Jag kom i vilket fall sist. TUNGT!

En hel del aktiviteter som avslutades med träning i ishallen och inte vilken träning som helst utan 10+10*400 m, vilket var oerhört jobbigt. Dagen var inte slut efter detta utan efteråt väntade kalas hos Melinda, men där fick man äntligen ta det lugnt och nu är jag helt slut!!

Har även lärt mig ett nytt utryck som jag kommer använda mig av flitigt när jag är ute och shoppar och folk tycker att det är så dyrt. Då ska jag ta till mitt resonemang som jag har haft tidigare men aldrig hittat någon sorts formel till, men nu har jag det. PPA-pris vilket betyder Pris Per Anvädning-Pris. Är det inte smart?

Sov gott!

/M.Å

Sitter hemma hos Björn och Lina

Sitter just nu hemma hos Björn och Lina. Spelar lite Wii, riktigt kul men vi måste bara lära hos hur man spelar det, sen blir det ännu roligare!

Kul att man får testa lite olika spelkonsoler, PS2 hemma och nu Wii här. Men jag måste säga att jag längtar efter att NHL 08 kommer för jag älskar verkligen såna spel! Jippi, helgen är ju fullbokad med det då, plus att jag måste träna på singstar till nyåret och middan hos Mikaela på söndag, så man äger dom andra!

Hade en väldigt rolig kväll igår med Nyman, han hade utvecklats oerhört till det bättre! Ska boka resa till London så snart som möjligt för att hälsa på honom ha en trevlig helg.....

/M.Å

Fullt upp idag!

Idag är schemat fullt!

Först blir det in till stan och träffa Björn eller följa med till IKEa och köpa nya möbler till hemmet. Låter kul att träffa Björn faktiskt var ju ett tag sen, men vet inte riktigt vad vi ska hitta på.

Sen väntar träning i ishallen, blir säkert kul att träna på hemmaplan för en gångs skull!! Men jag får se hur god formen är har ju inte kört så jätte hårt de senaste dagarna, mest spelat sing star och ikväll får jag hem NHL 08 till PS2. Helgen blir väl till att spela det kan jag tänka!

Efter träningen ska jag fira min kusin Melinda som blir storflicka idag när hon fyller 6 år! Så det så, just nu är hon ju bara mellanflicka som hon själv säger. Det är när man inte är stor eller liten utan man är mellan......

Vad ska ni hitta på idag?

/M.Å

Sängen kallar...

Hör hur den ropar mitt. Så ge mig min kraft, att ta mig upp för trappen och in i mitt rum för,
 en natts sömn.

Vill ni att jag sitter upp hela natten lång? Och skriver på min blogg....

För att ni ska läsa om mitt roliga liv. Jag har en väg att gå jag hör hur den
kallar mitt namn. När sängen ropar mitt namn!

Bra dikt va, försöka läsa den samtidigt som ni sjunger "När vindarna viskar mitt namn",
God Natt

/M.Å


Visste du att...

Alkohol är den femte farligaste drogen som finns. Ändå konsumerar vi det mest av allt! Ställer mig bara en fråga var är samhället på väg? Allting bygger på att staten ska tjäna pengar på det vi konsumerar! Därför så är det olagligt med droger som LSD trots att det är inte alls lika beroende framkallande som Alkohol!

En vetskap jag inte var speciellt insatt i, men med den vetskap så kan man ju bara undra hur det hade sett ut om alkohol var en drog som döck upp idag. Skulle det då vara lagligt? Vad tror ni?

Ta gärna en titta på listan nedanför:
Ja här nedan följer de 20 farligaste drogerna! Listan är byggd av vetenskaplig fakta men har ignorerats av ministrar/regeringar.

1: Heroin
2: Kokain
3: Barbiturater (starkt beroendeframkallande sömnmedel)
4: Illegalt metadon
5: Alkohol
6: Ketamin (används legalt i sjukvården som narkosmedel)
7. Bensodiazepiner (används även legalt som lugnande medel)
8: Amfetamin
9: Tobak
10: Buprenorfin (används även legalt vid drogavvänjning)
11: Cannabis
12: Flyktiga lösningsmedel
13: 4-MTA (ecstasyliknande)
14: LSD
15: Metylfenidat (amfetaminliknande)
16: Anabola stereoider
17: GHB
18: Ecstasy
19: Alkylnitriter (poppers)
20: Kat


image135

/M.Å

Söderköping låg mörkt i vinterkvällen

Hemma från Söderköping där jag träffade Richard Nyman som är hemma på besök från London. Och det var oerhört kul att träffa honom igen, han hade utvecklats kan man säga!! :D:D

Så vill jag också vara komma ut och se mig om i världen istället får jag se Vikbolandet. Det duger det också, haha. Verkligen, så vi bestämde att jag så snart som möjligt ska ta en tripp till London för ett besök hos Nyman. Ska in och kika nu direkt. Sedan planerar jag också en europaresa i sommar med att tävla internationellt ger en mängd erfarenheter.

Nästa stora höjdpunkt är ju som sagt nyårsafton och det lutar åt att det blir Linköping, har bara lite att fixa inför det. Kommer bli en rolig och minnesvärd kväll!!!

/M.Å

Nyman träff

Ska precis rusa iväg och träffa Nyman som jag inte träffat på ett bra tag. Vi ska ta en fika i Söderköping om vi
hittar något som är öppet den här tiden på året. Något borde ju vara öppet tycker man ju.

Planen var egentligen att gå att se Arn, men tänkte att då blir det inte mycket "skitsnack" om hur allt
är nu och så. Därför ansåg vi att fika är bättre då blir det trevligare! Alltid kul att träffa Nyman när
han är hemma över jul, annars pluggar han i London. Jävligt coolt!!

Vad ska ni hitta på ikväll då?

image134

/M.Å

Svar på kommentar

Fick följande kommentar:
"Anonym om Utklassning i singstar

moget och umgås med någon som är så mycket yngre.."

Skulle vilja säga att jag skiter i åldern och att jag tycker du som skrev detta borde
stå för det du tycker och inte vara anonym!

STÅ FÖR DET DU TYCKER!

/M.Å


Tungt besked

Ett tungt besked har nått Paris Hilton. Tur att hon har byggt upp ett tungt varumärke
som hon kan leva på annars skulle det nog ha varit kört vid det här laget??

image133

/M.Å

Utklassning i singstar

Idag har Beata varit på besök hemma hos mig på landet och då spelade vi självklart
singstar vilket jag är jätte bra på. (Eller inte). Vi sjöng bl.a. Basshunter Boten Anna
och usch vilka ojämna siffror det blev. Jag fick tondöv medans Beata däremot fick
hit singer. Vilket är det näst bästa man kan få. Så speciellt jämt blev det ju inte kan man ju inte
säga, eller? I övrigt var det ett väldigt trevligt besök såhär på torsdagen!

Bara ta nya tag.....

/M.Å

Kartläggning

Har ni sett nu ska man även kartlägga dina internetvanor! Och sedan säger man att vi lever i
en demokrati och öppet samhälle.....

.....Hur går nu detta ihop när de har koll på allt vi gör?!

Var är friheten?

//M.Å

Bra musik

Lägger ut lite bra musik som just nu rullar i min bil när jag är ute och åker.

Musiklista 27 december 2007
Kent - Columbus
Vincent - Miss Blue
Mando Diao - If I don't today, then I might be here tomorrow
Favoriten:
Timbaland feat one republik -
Apologize

Mycket bra lista enligt mig, vad tycker ni?

/M.Å

Nyårslista

Här levererar jag första punkten på min nyårslista.

1. Försöka att träffa nya kontakter i IRL
Innebär indirekt att jag måste anta nya utmaningar och var mer social samt kanske göra fler besök på fester etc. Istället för att sitta framför datorn och skaffa nya kontakter så ska kontakter skapas på andra situationer som t.ex. på fester, middagar, bio eller var som helst! Målet med denna punkt är att dra ner på mitt datoranvändande och kanske hitta på mer roliga saker som jag inte gjort tidigare. Man måste vidga sina vyer när det året kommer!



/M.Å

Nytt år på gång

Planeringen inför nyårsafton är nu i full gång. Den stora frågan är vad man ska hitta på det finns ju några alternativ och välja på frågan är vilket man ska välja.

I år skulle jag bara vilja festa och åka iväg till nån och ha kul utan att behöva tänka på nått egentligen. Bara kunna vara sig själv och ha en trevlig kväll och välkomna det nya året. Har även haft en fundering på att skriva ner lite saker som jag ska ha som nyårslöfte för nästa år för att få lite förändring på mitt liv och såg en väldigt bra lista på en blogg. Hade tänkt att själv göra en sådan lista, ska fixa det till de närmsta dagarna. Men en sak som står högst upp på listan är vad jag ska göra med min utbildning, jag bör ju ta tag i den. Måste verkligen klara den!

Men ett nytt år öppnar ju för nya möjligheter och man vill ju prova lite nya saker här i livet. Annars blir det allt för tråkigt och enformigt.

Mycket funderingar ligger och bubblar i mig just nu..... Men vad som kommer fram och vad som uträttas får man se!

/M.Å

Dagens låt


"Lagom storlek"

-Jaha, vad fick du i julklapp i år?
- Jo, kan du tänka dig en 40-tummare LSD TV, helt otroligt stor, vi som bara hade
  26 tummare förut, en rejäl skillnad. Vad fick du då?
- 40 tummare är ju ganska litet min fru hade dragit till med en 150 tummare. Det
  är lagom storlek tycker jag.

Nu finns det ute en 150 tummare.

/M.Å

Julklipp


Vad fick ni i julstrumpan?




/M.Å

Annandag

Så var det då annadag och Lisa och Karin är här på besök och sjunger lite på Sing star. Jag utmanade dom på en match men fick stryk så jag vågar inte det. Resultatet skrevs till hela 9-1 utklassning skulle jag kalla det!!

Sedan blir det att åka iväg till Husby och inhandla lite att äta och dricka, då i nyttig bemärkelse. Har hållt mig väldigt lugn med det onyttiga nu ett bra tag. Jag väntar till ett bra tillfälle då jag kan göra comeback. Men samtidigt vill man ju vara i bra form på Lanzarote så man inte skämmer ut sig.

Vill även tacka för två böcker som jag fick. Fortsättningen av Millenium, dvs Flickan som lekte med elden  och Luftskeppet som sprängdes. Tack så mycket. Mycket bra läsning nu i mellandagarna.
Vad ska ni hitta på idag?

/M.Å


Bilder från julafton

Lägger ut lite bilder från gårdagen.....

image127
Micke Karlsson och jag väntar på maten.
image128
Melinda och jultomten.
image129
Mikaela har varit snäll i år.
image130
Jag har också varit snäll i år.
image131
Även så Jesper.


Så roligt att se...

Att även stjärnor är mänsliga ibland, men att det blir så uppståndelse runt det. Säsongen är ju faktiskt igång och då ska inte detta hända, kolla! Adriano är i blåsvädret igen....

/M.Å


Arn

Idag har sveriges dyraste film någonsin premiär. Hade tänkte att gå och se den nu i mellandagarna, men den verkar inte ha fått så jätte bra recensioner.

Frågan är hur bra den egentligen är, finns bara en utväg. Se den, men läs gärna artikeln nedan:
www.aftonbladet.se/nojesliv/film/article1517731.ab

/M.Å

Jul, jul strålande jul

Igår var det så julafton den bästa dagen på året! Och vilken fin ich underbar jul det blev, hela släkten samlad hemma hos oss här ute på landet. Kan ju inte varit så mycket bättre faktiskt!

Alla verka vara väldigt imponerade av vad vi har lyckats med här ute i det nygamla huset som vi tog över efter farmor, hon skulle varit stolt. Vi var 13 personer här ute och alla var julglada förutom en av mina kusiner som ville in till stan, men hur mycket missar man en kväll? Och julen är ju till för familjen och släkten, då får vännerna vänta.

I år fick jag ännu en gång det största paketet av alla, ett pingisbord plus att jag fick Playstation 2 och Sing star precis som jag önskat mig. Tack alla för fina julklappar även detta år! :)

Vad fick ni för fint i år?

Ps. Lägger även ut bilder senare från gårdagen .Ds

/M.Å

Dagens låt

Var bara tvungen att lägga ut en helt underbar jullåt så här på dagen.

/M.Å

God Jul

Vill önska alla en riktigt god jul!!

image126

Sista julklappen

Då har man tagit sig en tur in till stora staden för träning med dels även för inhandla de sista klapparna. Nu kan julen komma till vårt hus. Ännu en jul igen, underbart. Bara värma glöggen ta ett glas och njuta av ledighet och att få vara med nära och kära, julen är en vacker högtid.

Har även besökt Norrköpings bästa inredningsbutik, Nordik, vilket service och vilken personal! Helt klart outstandig om man jämför med de andra butikerna vi har. De butiken är att rekommendera varmt!!

Vad har ni gjort idag, dan innan dan?

/M.Å

Jul på landet

Äntligen har jag då lyckats få igång internet här ute på landet. Som jag har kämpat och fått stå ut med att inte kunna skriva på bloggen. Men nu äntligen så fungerar det och folk har frågat mig om bloggen och det har inte känts bra, men nu kära läsare så är jag tillbaka!

Och nu är det också jul, är det inte underbart? Bara två dagar kvar och miljoner saker att göra här ute på landet. Saken blir ju inte lättare av att strömmen hela tiden försvinner och man inte kan se någonting i julstressen, men utan lampan så ser man ju inte problem. Brukar man inte säga så?

Julen är ju den högtiden på året som man tillbringar med släkten och det tycker jag är helt underbart och i år även på landet, det ända som saknas är lite snö sen är det perfekt. Men som Winnerbäck sjunger "allting, allting, ja, allting är nästan perfekt". Det ligger någonting i det i mitt liv just nu!

Vad ska ni hitta på i jul?

/M.Å

RSS 2.0
Test