Fredag igen!

Räknar ner tiden till flytten, så skulle man kanske börja skriva idag, men inte idag. Utan 30 november kommer att istället handla om mycket roligare saker än så!

Idag är det då äntlingen dags för landslagsträff, jag är ju inte med i gruppen men tränar ändå med dem vilket jag ser framemot oerhört mycket! Gäller att vara i bra form, jag laddar med en pizza och tre glas mjölk. Får se om det håller, sedan går resten på vilja! Hoppas det funkar och sen har jag ju något oerhört trevligt att se framemot senare på kvällen!

Dags för julfest på målerifirman och det kan ju inte bli så mycket roligare en fredag kväll, eller? Jo, faktiskt så hade jag nog föredragit att vara hemma och se på film! Nej, usch nej, nu var jag väl rolig, kommer bli en mycket trevlig kväll med min far och hans vänner. Var nere och kollade igår på lokalen där vi ska vara och fy fan vad dricka som fanns där, blir nog en minnes värd kväll!
Det jobbiga är att vi har stränga order hemifrån att vara hemma vid elva, kan bli tufft! Men ikväll är det jag som är chafför så det kan bli verklighet att vi sover vid tolv, vad tror ni? Vad ska ni hitta på ikväll?

/M.Å

Imorrn!

48 timmar kvar i denna lägenhet, radhus där vi bor nu sedan flyttar vi! Känns väldigt konstigt att flytta efter 16 år här och sen komma ut till landet. Men jag tror och hoppas det kommer bli väldigt bra!
Det viktigaste är att hitta harmoni i det man gör, det är det allra viktigaste!

Imorrn är det så dags för ett viktigt träningspass i Linköping, ett vanligt pass men inte vilket folk som helst som är på besök. Utan det är landslagsträff i helgen i Norrköping och då vill man ju visa sin bästa sida, dvs krossa och visa vem som bestämmer. 
Så inatt blir det extra sömn och extra lång sovmorgon! Sen imorrn blir det att ta det lugnt, ska ner ett varv på stan och shoppa lite julklappar tänkte jag. Sen blir det enbart slappa saker att göra!

Vad ska ni hitta på?

/M.Å


Hemligheten

Hur kan vissa saker förändra oss människor, att vi gör det som vi känner är rätt för oss. Det måste ju finnas nått som styr oss i vår val i livet. Det måste finnas något större som bestämmer och som påverkar oss och som vet hur framtiden kommer se ut. Saker sker ju med en menning, att vi ska lära oss och förstå.

Jag tvivlar ju på att det finns något större som styr oss men det måste ju nästan finnas eller vad tror ni?

En upptäckt som jag gjort under dagen är att alla människor bär på en hemlighet gäller bara att hitta dom. En väldigt menningsfull fras som stämmer i livet igenom..... Men vill man veta folks hemligheter? Tror inte det va, men det är en fras som är värd att tänka på innan man uttrycker sin åsikt i olika situationer. Kolla först upp fakta innan man öppnar käften och säger som man själv tycker! Riktar mig verkligen inte till någon specifik händelse utan mer allmänt, att man borde tänka så mera. Det är lät att tycka utan att ha all information.

Låter det som en intressant teori?

/ M.Å


Helt ofattbart

Onsdag morgon och jag vaknar med ett ryck av att telefon ringer. Det värsta som kan hända. Skyndar mig upp för att svara och hör pappas röst i andra sidan, första frågan:
- Sov du?
- Nej, då jag ser på film bara men jag har inte gått upp ännu.
- Bra för jag kommer om 5 minuter klä på dig lite så ska vi kolla på jobb.

Usch, ibland är det bra att ta till lite lögner kanske? Kasta på mig lite kläder för att se mitt nästa projekt som jag ska ta på mig som målare. Åt sedan lite frukost i min lugna roa och lyssnade på P3 Morgonpasset som jag har tagit för vana att göra varje morgon. Efter frukosten bar det tillbaka till sängen för läsning av "Män som hatar kvinnor" skriven av Stieg Larsson. Så bra den är kan inte lägga ifrån mig boken och det är inte likt mig, jag är inte någon bokmal direkt annars, men man kan väl ändras.

Det stämmer så bra det som står skrivet inuti boken "En bra bok fastnar".

Nu bär det snart av till Hanna K för att träffa Martina och så självklart Hanna!

Vad ska ni hitta på idag?

/M.Å


Det går bra nu!

Allt bara rullar på i livet som en dans! Äntlingen, nu gäller det bara att skapa sig en bra tillvaro ute på landet och hitta harmonin. För att sedan få kraft att söka in till universitet hösten 2008 då jag tar starten för att läsa det jag ska läsa, först att avsluta företagsekonomin. Som jag måste ha underskattat det är verkligen jätte svårt. Vilken skillnad mot gymnasiet måste jag säga......

Tisdagen vecka 48 är historia och tiden bara rullar på, eller fel ord! Springer på, tiden bara försvinner var tar den vägen?! Och i helgen går sista flyttlasten från Rambodal ut till Vikbolandet, närmare sagt Helgetorp så blir min nya adrss. Ser framemot det!

Det går bra nu!

/ M.Å 

Återstart!

Nu har jag varit borta från bloggandet ett bra tag men känner att viljan, kraften och lusten åter infunnit sig hos mig. Fingrarna bara skriker efter att få skriva av sig minst 2 gånger per dag, och varför ska man hålla tillbaka denna kraft som finns? Det är kanske dags att släppa loss igen och dela med sig av sitt liv till er läsare. Beslutet togs efter en tids vilja att bara vika ut sitt liv till resten av världens befolkning, vet inte vad det är som driver mig, men nått måste det vara. Även inspiration från andra underbara bloggar har gjort att jag återuppstår med bloggandet!

Jag har även kollat lite på statistiken för besökare och det värmer i ens hjärta, verkligen, det känns lite som att det är efterlängtat?

Good to be back!

/M.Å

Ett fotoalbum klart

Nu har jag gjort klart ett fotoalbum till Björn från Slovakien. Det blev riktigt bra faktiskt men tog rätt mycket tid! Satt i typ 2 timmar och jobba med det men nu är det klart.....

Kom nyss hem från morfar där vi firade farsdag med släkten. Morfar hade planerat hela veckan inför kalaset och det blev ju riktigt bra till slut. Samma som varje år tidigare, med några förändringar. Det roliga var att visa alla att jag lärt mig dricka kaffe, alla blev chockade! Alltid så kul att lära sig nya saker.....

Nu är det snart dags för Andra avenyn också, som jag längtar, jippi!!! Någon mer som följer det?

/M.Å

Gäst i sitt eget hus

Ja, lite så känns det nästan. Nu har jag flyttat ut från mitt rum och tillbringar min tid i gästrummet, så det känns lite konstigt faktiskt! Just nu går det verkligen inte vara i mitt rum ser ut som världens bomdnedslag.....Så på ett sätt känns det ju bra att man inte är där inne men att vara i gästrummet känns lite b måste jag säga. Men som tur är det ju tillfälligt för snart är det ju dags för flytten. :)

Här nedan ser ni bild på mitt rum och mitt "nya" rum.....

/M.Å

image124
image125

Lunch

Dags för lunch och idag står ärtsoppa och pannkakor på menyn. Låter väldigt gott i min ögon, iallafall pannkakor!

Nyss hemkommen från träningen också, blev 2 timmar i skogen och usch vad snö det hade kommit. Känns ju som vinter nu ju. Hur ser vädret ut hos er?

/M.Å

Helt underbart

Det finns bara ett ord som kan förklara hur bra Lars Winnerbäck är just nu, helt underbar! Låter lite gay att skriva så men vilken stämning det var igår, är svårt att uppnå igen. När "Hugger i sten" drog igång så exploderade publiken ut i allsång och refrängen är det mäktigaste jag upplevt när det gäller Winnerbäck. Att få hela himmelstalundshallen att sjunga med är grymt gjort! Då är man stor artist vilket Lasse är idag en av dom absolut största och bästa! Helt underbara texter som man verkligen känner igen sig i. Det enda som var lite dåligt var ljudet i ishallen men det kan inte Winnerbäck rå för, han levde upp till max! Jag skulle rekommendera varmt till er att gå och se honom en gång, sen är ni fast!

Nu är det dags för träning! Vad ska ni hitta på nu på morgonen?

/M.Å

Lasse du är bäst!

Helt underbar konsert ikväll i ishallen, lägger in lite bilder från kvällen. Skriver mer imorrn.....


/M.Å

Äntlingen

Nu har jag plockat ur hela mitt rum bara att packa ner allt nu, det är så jobbigt! Men nu tar jag lite paus för att åka iväg på konsert som jag längtat!

Äntlingen är det dags för LW, fy fan vad kul!!!

/M.Å

Inte långt tid kvar

Tills dagens stora höjdpunkt, Winnerbäck i Himmelstalundshallen. Som man längtat till detta och jag som först inte fick tag i biljett så hade pappa bokat men kunde inte gå. Så ibland har man lite tur. Händer inte ofta men nu hände det att jag hade tur, jippi!!

Hoppas på en helt underbar kväll!! Vad ska ni hitta på ikväll?

/M.Å

Handlat in....

Massa roliga saker idag på stan. Hämtat ut bilderna från Slovakien och sedan har jag även köpt ett fotoalbum så jag kan göra något fint som minne från resan är det tänkt. Träffade även Karin på stan idag, mycket trevligt. Hon hade varit på luciagrej på stan. Hon är ju med och tävlar som Norrköpingslucia,håller på dig Karin!

Nu är det dags att laga lite mat, klyft potatis och kött, mycket gott!

/M.Å

image118
Karin och Henke :)

Dagens outfit

image117
Skjorta - Emilio
Jeans - Lee

Lite samma kläder som tidigare i veckan men idag är en soft lördag under dagen och ikväll är det konsert, lite finare kläder då......

/M.Å

Dagens låt

Blir inte Winnerbäck utan en annan låt som jag gillar oerhört mycket....Vad tycker ni??


Sovmorgon!

För första gången i veckan så fick man idag sova ut och gud vad skönt det var! Sov till 11 idag hur underbart som helst så länge har jag inte sovit på länge. Idag är det ju nått att se framemot också, LW-Konsert ikväll men först blir det en sväng på stan! Vad ska ni hitta på?

/M.Å

En fredagkväll....

Kan innehålla så mycket olika saker men för mig består den idag av lite tv, lite dator och lite läsning. Sen får man ju inte glömma det viktigaste träningen! En kanske lite udda fredag men man måste ju testa på lite olika saker och det ville jag göra idag, inte utgång varje helg, då tröttnar man.....

Vad ska ni göra denna fredagkväll?

/M.Å

Dagens låt

Jag fortsätter med Lars Winnerbäck inför morgondagen, här med Jag vill gå hem med dig.....
Njut!!!



/M.Å

På tal om....

....Konstiga drömmar som man drömt. Jag hade en väldigt konstig dröm för inte så länge sedan där jag var på middag och någon höll ett tal som jag tyckte jag var så bra. Jag började applådera inget konstigt i det kanske, men nu kommer det konstiga.

Jag vakna av att jag satt i sängen och applådera, första tanken hoppas ingen såg mig!
Har ni haft någon konstig dröm?

/M.Å

Linköping

Jaha, nu bär det av till Linköping för träning i Campushallen som jag laddat hela dan. Har slappat hela dan så idag ska det väl gå bra, men är seg från styrkan igår!

På schemat står 3*8*200m med 70 sekunders startmellanrum och målet är för mig att hitta ett bra flyt i löpningen som jag inte gjort förut....

/M.Å

LW-Konsert

Imorrn är det så dags för Lars Winnerbäck i Himmelstalundshallen med min kära mor. Kommer bli väldigt trevligt att gå med henne. Jag kanske låter lite tråkig men jag uppskattar att gå med henne. Det är bra musik för att gå med sina föräldrar för det är soft musik som går att njuta till.

Ser framemot det iallafall, någon mer som ska dit?

image116

/M.Å

Denna....

image115
.....Halsduk skulle jag vilja ha!

/M.Å

Alla grejer ute

Sådär ja, då har pappa och jag lämnat av alla grejer från vardagsrummet till landet. Så nu är nästa allting borta, känns lite tommt här hemma nu! Men det blir säkert bra när det bär av dit ut. Eller vad tror ni?

Nu ska jag skjutsa min far till bussen för konferensresa med IFK Norrköping till Tallin, hoppas det blir trevligt och att han köper något gott till mig! :) Måste röra på mig nu, 20 minuter kvar tills vi ska vara där, så lite stressigt är det.

/M.Å

Fan!

Fick tillbaka uppgiften jag gjorde i kursen och man kan ju säga såhär: INGET VIDARE!!

/M.Å

Då kör vi igång!

Då rullar jag igång min nya kategori som handlar om träning och hur jag tränar och hur ni tränar på bästa sätt! Första inlägget blir mer som en presentation av vad jag kommer blogga om. Jo, jag kommer dels blogga om min egen träning och sedan även försöka få igång läsare att börja träna på olika sätt. Lite som en personligtränar och det hoppas jag ni kommer gilla!

Idag kör vi igång med presentation och på söndag kör vi igång med första "riktiga" inläggen, vad säger ni om detta?

/M.Å

image114

Jag ska upp på toppen!

Just nu så rullar bloggandet på väldigt bra och jag tycker det är så himla roligt att blogga, vill tacka mina läsare! Men nu ska jag satsa ännu mera på bloggandet och vill komma upp i toppen. Kommer ta mycket tid men jag vill ge er del i mitt liv och mina tankar kring livet. Målet är inställt på "mest aktiva"-listan och dit ska jag också. Som vanligt, när jag bestämt mig för nått så gör jag det också!

Tack alla läsare som besöker mig varje dag, det värmer!!

/M.Å

"Där idéer blir idéer"

Nu är det snart dags för träning, sitter och laddar. Är påväg att falla in i sömn, men man får hoppas att man piggnar till lite på träningen, vilket man lär göra. Idag är det då dags för lite gymträning bestående av rockgympa, men får se om jag kör det beror på mitt lår. Känns det som igår blir det inget utav det.

Läst en väldigt upprörande artikel nyss på Nt.se, hallen riskerar att försenas med ett år, läs själva:
http://www.nt.se/sport/artikel.aspx?articleid=2285363

Varför blir det alltid så i vår kommun?! Det är ju inte första gången något sånt här händer i Norrköping, jag tror personligen att det inte kommer bli någon hall till nästa år som är målet. Förstår inte hur politikerna i denna kommun fungerar, det räcker med att vända sig mot Linköping där allt sker som de har som mål. De har en friidrottshall klar, en fin ishall etc. You name it!

Jag gillar Linköpings slogan "Där idéer blir verklighet". Dom lever ju verkligen upp till det också! Norrköping skulle ju kunna ha "Där idéer blir idéer" som slogan.
Eller vad säger ni?

/M.Å

Fint rum?

Vad säger ni om mitt rum då?

image113 

/M.Å

Just nu...

Just nu tömmer jag ur hela mitt rum med massa grejer. Usch vad mycket skit man hittar när man ska flytta som man aldrig vetat att man haft!

Blir en hel del kartonger som får fraktas till returpunkten för att "skrotas" nu har det gjort sitt i mitt liv, det känns lite tungt just nu men jag har ju inte saknat det! Just nu ser rummet ut som ett bombnedslag men senast söndag ska allt vara ure, hm..... lite att göra!

/M.Å

image112

Hungrig!!

Usch och fy vad hungrig jag är, behöver mat genast!!

/M.Å

Dagens låt

Nu blir det Lars Winnerbäck med Elden, för på lördag är det dags. Då är det LW-konsert i himmelstalundshallen och vi hoppas på ett oerhört drag så hela hallen gungar.


/M.Å

Nu bär det av

Snart bär det av till Linköping för en 2 timmars lektion. Sitter just nu och dricker en kopp kaffe och skriver anteckningar från i tisdags som ska bli klara, blir att plugga på bussen.

Nu ska jag sätta igång med maten och idag står det blodpudding på menyn kanske inte världens godaste men det är lätt att laga och jag är ju så lat. Dessutom innehåller det ju mycket järn som är bra när man tränar så mycket som jag gör.....

Vad ska ni hitta på?

image111

/M.Å


Dagens outfit

image110
Skjorta - Emilio
Kofta - H&M
Halsduk - Atlas Design
Jeans - Lee

/M.Å

Godmorgon världen!

Dagen efter att Zlatan visade att han är kung! Vilket jävla mål han dunkade till med igår helt otroligt, visa den klassen nästa helg mot Spanien.Håller bara han sin form till nästa sommar och blir ännu bättre så kan vi nog gå riktigt långt i EM, eller vad tror ni?

Idag är det då torsdag vilket innebär att lektion väntar i Linköping vid 13 som jag ser framemot faktiskt men jag har inte skrivit rent anteckningarna från förra föreläsningen så det måste göras innan jag åker.
Vad ska ni hitta på idag?


Nu är det igång...

Svar direkt från Hanna:

Hanna :) om Godisutmaning?


haha! jag är på!


2007-nov-07 23:10

Så nu är tävlingen igång!!

/M.Å

Godisutmaning?

Då har onsdagen passerat och jag har idag jobbat och varit duktig, blir bra med pengar till julklapparna. Jag har ju redan betalat resan till Lanzarote så nu är ju det klart och det känns ju oerhört skönt! Sedan bär det ju av till Slovakien 14 december vilket ska bli väldigt kul, kanske inte för att festa denna gång utan målet är inställt på shopping, shopping och åter shopping! Så det är inget festande denna gång, tur att man har föräldrarna med sig faktiskt. Ibland kan det vara skönt visserligen är man ju vuxen men ändå, en trevlig och mysig julresa bara.

Flytten
Får ofta frågan om när jag ska flytta och det är runt 25 som det rör sig utåt vikbolandet och nu börjar även huset ta en fin form måste jag säga. Men vilket jobb som far-Åberg har lagt ner, så nu får väl mamma och jag köpa något riktigt fint till på söndag, för då är det ju farsdag. Hur firar ni farsdag? Vi samlas alltid hos morfar och fikar med släkten på mammas sida, som är ganska stor.
Men 25 November kan man säga som datum till flytten, så då vet ni!

Godisutmaningen
En vecka har gått och jag har inte ätit nått godis på hela vecka, är ni inte imponerade?! Hur mycket vågar ni satsa på att jag inte klarar det? För nu är jag verkligen på g och då är det svårt att stoppa mig! Någon som vill utmana mig? Kanske Hanna...?

Nu är det snart natt vilket innebär sömn, ska bli oerhört skönt men först ska jag blogga lite om kvällens matcher strax.

/M.Å

image109
far-Åberg har jag fångat på bild....


Real Hanna Keiser 3....

Det är onsdag igen och det innebär att det är dags för ett avsnitt av Real-Hanna Keiser, kanske sista? Förra veckan berätta jag ju om hur Hanna gör när hon festar, dricker ofta för mycket. Jag presenterade Party-Hanna och veckan innan berättade jag om Nörd-Hanna, nu är den stor frågan vad blir det denna vecka?

Hanna tävlar för Enhörna och är väldigt seriös när det gäller träning måste jag säga även om hon festar rätt ofta men det hör livet till. Hon tränar nästan varje dag och det tycker jag är väldigt imponerande, hon går verkligen inför träning. Hon har höga mål inom idrottandet och ser alltid det positiva i allt. Även om hon kan vara lite nere så ser hon alltid det positiva i det mörka. Hennes målvetenhet är viktig i hennes träning och det driver henne genom livet, så därför är denna vecka.....

MÅLINRIKTADE-HANNA

Vi avslutar med en bild på Hanna Keiser!!

/M.Å

image108


Dagens låt


Konstiga bilder...

Satt och kolla lite på bilder jag har på datorn och hitta några väldigt konstiga.....Kolla dessa:

image105
Vad är det här för bild från en fest, var det nån på golvet?!

image106
Vad är nu detta, har ni rökfest eller?

image107
Flygplatsen hem från Slovakien, typiskt svenskar först fram för att få stå i kö, menning med det?

/M.Å




Onsdag, dags för nytt...

Avsnitt av Bonde söker fru som jag verkligen ser framemot, nu kanske man får se vem Petter väljer? Dte tycker jag är väldigt intressant, jag kanske är lite konstig vad vet jag? Det är även dags för ett nytt avsnitt av Real-Hanna Keiser som jag vet att många ser framemot.

Även fotboll ikväll och jag vill göra en rättelse från igår matchen liverpool vann vann dom med 8-0, sorry att jag skrev fel. Idag har jag jobbat, vad har ni gjort?
/M.Å

Sov gott!

Dags hoppa i säng, imorgon väntar jobb i 8 timmar så då blir det inget inlägg. Men direkt när jag kommer hem från jobbet ska jag väl fixa ett inlägg.


Vad ska ni hitta på imorgon?

SOV GOTT!
/M.Å

Utklassning

Matchen mellan Valencia och Rosenborg slutade med en ny skräll 0-2 till Rosenborg borta! Imponerande att se att de nordiska lagen kan slå de spanska och två gånger dessutom. Det måste nästan vara dom som min tränare prata om som kört en speciell typ av träning, och det med rutin bidrar nog till att man kan slå dessa topplag. Så mycket kan jag säga, blir jag fotbollstränare så ska kondition ha en stor del i träningen! Det ger resultat visar det ännu en gång.

I andra matchen som jag följde ikväll blev det utklassningssiffror hela 7-0 mot Besiktas, helt otroligt! Man visade verkligen att man ska vidare från gruppen och det hoppas jag också. Tror faktiskt dom klarar det för ikväll visa man verkligen att man vill, det är oerhört viktigt!

Hur tror ni att det går?

 

/M.Å


Nu visar Liverpool vilka som bestämmer

Japp, nu visar dom vilka som bestämmer och leder med 2-0 över Besiktas i halvtid, jag kan bara hålla med kommentatorerna. Det är klassskillnad på lagen, kan inte säga något annat.

Dessutom är Rosenborg påväg att skrälla igen borta mot Valencia, det kanske ger hoppa till våra svenska lag i framtiden, eller vad tror ni?

/M.Å

Dagens låt

Vad tycker ni?


Spelningslista till lördag...

Har hittat en spelningslista inför lördagens konsert med Lars Winnerbäck.....

1. Farväl Jupiter
2. Jag har väntat på ett regn
3. Sen du var här
4. Stockholms kyss
5. Kom hem nu
6. Om du lämnade mig nu
7. En tätort på en slätt
8. Min älskling har ett hjärta av snö
9. Gå på vatten
10. Över gränsen
11. Du gamla fria nord
12. Elegi
13. Nånting större
14. Om det blåser genom hallen
15. Tanken som räknas
16. Tidvis
17. Du hade tid
18. Hugger i sten
19. Kom ihåg mig
 
20. Innan mörkret faller
21. För dig
22. Ingen soldat
 
23. Elden
24. Kom änglar

/M.Å

Lång dag igen!

Äntlingen hemma efter en lång och seg dag bestående av olika roliga och mindre roliga saker.

Började med att ha föreläsning i Linköping i Kalkylering och budgetering, och usch vad han pumpade på lärare, körde i 3 timmar med några små pauser. Totalt blev det anteckningar på 10 sidor som ska skrivas rent till på torsdag, måste göras!

Sedan bar det av hemåt för träningspass, eller innan jag åkte slängde jag i mig mat på ny rekordtid, 5 minuter på en portion lasagne, ta det ni! Träningspasset bestod av orienteringsbana och jag som löpare tänkte innan "shit, fy fan vad tråkigt!". Men jag tog tag i det och försökte läsa själv, vilket gick riktigt bra faktiskt, gjorde några bra vägval men sedan en rejäl miss, men sånt får man ta, Jag är löpare!!

Nu blir det lite god mat, som jag väntat efter en lång dag.....

Vad har ni gjort?

/M.Å

Ps. Behöver lite hjälp med morgondagens Real-Hanna Keiser, har du något tips som kan vara veckans sanning om henne, skicka då ett mejl till mig [email protected] .Ds

Dagens outfit

image102

Kofta - H&M
Piké - Lyle & scott
Jeans - Lee


Tisdagar=föreläsning

Då var det dags igen för en rolig föreläsning i Linköping. Som man har längtat till det, att sätta sig i bussen för en tur till Linköping och ha 3 timmars föreläsning! Eller inte kanske, fan vad mycket skönare att bara jobba egentlingen, men man får inte bli för lat....

Snart kanske man får sin bok som man har beställt också, kan ju alltid hoppas. Direkt efter bussturen hem så bär det av på träning, hård träning. Ser jag framemot och få pressa kroppen till max igen se hur den känsla är igen, den är helt underbar efteråt iallafall.

Vad ska ni hitta på denna underbara dag?


Rolig reklam

Vad tycker ni om denna reklamfilm som jag hittade....?




Hur fan ska man handla?

Det är en stor fråga som jag ofta ställer och vilka val man ska göra i livet. Tänk ifall man hade handlat anorlunda i vissa situationer i livet, hur hade mitt liv sett ut då? Tänker ni ofta på detta?

Tänk från början när ni var små, då kanske man inte tänkte på beslut så som vad man skulle syssla med för idrott etc, vilka intresse man skapar och kontakter man skapar. Även vissa saker man kanske gjorde som var lite dumt när man var "ung och dum" som man ångrar idag. Tänk ifall man inte gjort det, hur skulle då livet sett ut då?!

Livet är så stort och allt man gör kan påveka i kommande beslut och framtidasituationer! Har ni nånsint tänkt på detta? Något ni ångrar i livet?

//M.Å
image101

Tillbaka!

Nu startar jag upp bloggen igen efter lite förändringar.....

Har ändra layouten lite och fått nya krafter att skriva igen. Om vi börjar med godisutmaningen så går det riktigt bra och jag börjar redan tappa suget efter godis. 5 dagar har gått och de tuffaste dagarna, fredag och lördag klara jag riktigt bra måste jag säga! Åt inte nått godis, imponerad av mig själv.....Jag ska verkligen klara detta!!

Sedan vill jag även vända mig till visa läsare som lämnar kommentarer att Nalle är inte längre med i bloggen han verkar inte vara intresserad(?) Har inte pratat med min kära kusin på att några dagar, har aldrig hänt förut.... Vet inte vad som är på väg att hända??

Good to be back!

/M.Å

Vila

Jag tar lite vila från bloggen för att hitta inspiration......

image93

Dagens låt

DETTA ÄR EN LÅT JAG LYSSNAR VÄLDIGT MYCKET PÅ NÄR JAG GLIDER FRAM I BILEN....


EMA, jag hade rätt!

image92


Jag som tippade rätt i bästa svenska artist, Neverstore. Är överlycklig över att jag äntlingen fick rätt..... En mycket bra gala igår tycker jag, de bjöds på överraskningar lite här och där. Fast jag är lite besviken att man inte fick se Justin Timerlake på galan, men Snoop Dogg skötte sitt jobb mycket bra! Roligast i hela galan tycker jag ändå var Amy Winehouse som var så jävla hög att det finns inte!!

Hon kommer inte leva länge till om hon fortsätter sådär. Någon utav er som såg galan vad tyckte ni?

/M.Å


Första dagen!

Fredag den 2 november och idag är första dagen i min utmaning, inget godis på en månad! Kan bli tufft med jag ska klara det.
Strax ska jag åka iväg till gymmet och köra mitt första pass för dagen. Ellipsmaskin med några intervaller blir härligt! Sedan får jag se vad jag hittar på, menningen var att jag skulle åka till Linköping men det kanske blir att åka till Campus Norrköping istället. Anledningen är att jag inte har fått någon bok och då är det svårt att jobba med boken......

Vad ska ni hitta på idag?

/M.Å

image91

Det har vart en lång dag...

Tyvärr har jag inte hunnit skriva något idag så jag skriver lite nu. Dagen har bara rusat förbi men vad jag har gjort är mycket.

Dagen böjade med att jag gick upp 06:00 för att jobba fram till 16:00, vilket gick riktigt bra. Faktiskt riktigt skönt att jobba tänk om man fick den inspirationen till studierna också, kan inte nån hjälpa mig?! Jag behöver motivation till studierna, har blivit så lat måste skärpa mig!

Sedan så blev det att slappa lite efter jobbet och ladda inför träningen, vilket idag bestod av intervaller igen, 3 pass nu på 2 dagar och det är 2 pass imorgon också. Sen är det vila på lördag, jippi!!

Har tänkt väldigt mycket på en sak idag, jag borde minska min godiskonsumtion och har då beslutat en sak.....

Jag ska från och med idag (1 november) klara mig utan godis i 1 månad (t.o.m 1 december). Tror ni jag lyckas?

Avslutar med en bild på det goda, godis!!

//M.Å





image90

RSS 2.0
Test