Bussresa....hemresa

Hej pa er alla!
Marcus har bakom tangenterna, sitter i matejs lilla lagenhet nu och skriver lite..... Nu ar vi alltsa i Banska Bystrica dar Matej pluggar ekonomi. Jag ar valdigt imponerad av detta landet, for det mesta har ar topp modernt och ligger kanske lite att ta i men fore oss i Sverige. Iallafall vad jag tycker, utbildning ar jatteviktigt har i Slovakien sa darfor ar skolorna har moderna, iallafall det vi sag utanfor dar vi var. Men det verkar riktigt bra, jag har ju varit har tidigare men till alla dar hemma som. Med tanke pa att vi svenskar alltid har fordomar om andra lander, ni har fel Slovakien ar ett underbart land!

Under dan sa har vi akt buss i 3 timmar fran Bratislava till Banska Bystrica valdigt roliga resa, musik och skon somn blev det under resan. Har i Banska Bystrica sa borja vi med att ga till Matejs lagenhet, sedan begav sig Bjorn och jag till ett efterlangtat besok pa Mcdonalds, som vi har langtat, en vecka!! Efter besoket dar sa tog vi ett varv pa shoppingcentrat, toppmodernt. Dar in handla Bjorn en vaska till hemresan som handbagaget, dar har vi ett stort problem som ar nasta amne.

Bagaget
Nu kommer vi till det roliga att vi kommer fa betala for varat bagaget eftersom att det ar overviktigt, helt sjukt har, som overallt utomlands. Vi kommer fa betala 100 kr per kilo vilket kommer innebara en dyr hemresa for oss......

Dromjobbet
Pa hemvagen med Matej idag sa diskutera vi ett dromjobb som man skulle kunna ha och kom fram till dubbare till porrfilmer. Det maste vara ett riktigt dromjobb, eller vad tycker ni? Tank fa ha sin rost i en porrfilm och inte behova vara med sjalv. Undra vad man sager till folk da nar folk fragar vad man jobbar med????

Ha det bra!!
Mvh
Marcus

Kommentarer
Postat av: Lina

Haha ni är juh bänga.. :P

2007-10-16 @ 17:25:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test