5 dagar kvar....

Jaha, vi vill hälsa dig välkommen till Björn och Marcus blogg, nystartad och allt.

Vi startar den blogg idag, 5 oktober 2007, och vill skapa en innehållsrik och rolig blogg som folk kan titta in i när man vill ha en rolig stund vid datorn. En stor sak som händer inom den närmsta tiden är Slovakien resan som vi ser framemot väldigt mycket.

Denna resa kommer ni kunna läsa mer om inom en snar framtid, den 10 oktober bär det iallafall av. Flyget avgår från Skavsta 14,10 och 2 timmar senare landar vi på Slovakiskmark, där kan allting hända. Boende är hos Matej i storstaden Láb, det är där allt kommer hända den kommande veckan. Mycket trevlig resa hoppas vi på.

Nu med 5 dagar kvar så har förberedelserna börjat ta fart med en tur till forex för att växla pengar, vilket inte blev så lyckat eftersom att inga pengar fanns inne på kontoret utan kommer på tisdag. Tur i oturen att vi var ute i god tid, tack Björn för det att du är så bra på planering nu för tiden. Så vi tar nya tag på tisdag när pengarna finns inne.
En sak är säker iallafall och det är att vi är rejält taggade, så vi avslutar med en bild hur det kan komma se ut i Slovakien här nedan.

Det var allt så länge, 
              Ha det bra där ute i verkligheten!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test