4 dagar kvar....

Så sitter man här ännu en lördag och har enbart en tanke i huvudet, "Slovakien här kommer vi!". Ska bli så underbart att komma bort från allt och ännu en gång få träffa alla slovakiska vänner. Det var ju ett bra tag sen sist jag såg dom kan man ju lugnt säga!

Vilka är vi då som ska åka ner på denna resa, kanske en kort presentation av resenärerna kan vara ganska bra att ha så ni vet vilka vi pratar om i sammanhanget.

Tre svenskar ska den 10 oktober bege sig till Nyköping för en flygresa ner till central europa, rättare sagt till Slovakien för att spendera 3 dagar resp. 1 vecka. De tre svenskarna är följande:


Henrik "soldat" Feldt - Ja, detta är vår soldat som ska skydda oss i kriget mot slovakerna. Han är enbart med på resan i 3 dagar, onsdag - lördag. Så han lär vara rejält taggad och enligt rykten så har inför resan sagt en fras, "Nu jävlar blir det åka av!" Det hoppas vi du lever upp till Henrik. Smeknamnet "Soldat" kommer ifrån att han ska bli yrkesmilitär. Där har vi den första resenären, redo för nästa?


Björn "Nalle" Åberg -
Allas vår nalle ska sjävklart också med till Slovakien och göra landet osäkert. Han är med på resan hela vägen dvs. 1 vecka, blir hårt för honom men han klarar det nog. Ser framemot att festa järnet och har nu inför resan försök hålla sig lugn och jobba för att nu kunna nå sin topp i festandet, vilket han nog också lär göra om inte en sak stör honom. Saknaden för flickvännen Lina kan bli för stor under en vecka. En fras han sagt inför, "Jag ska inte dricka så mycket". Undra varför? Kanske hultsfred finns kvar i minnet?


Marcus "löparn" Åberg - Ja, så är den mest rutinerade besökarn sist att presentera, blir tufft det här. Detta blir tredje året som jag besöker landet och hoppas på att detta år också blir det absolut bästa! Är ny i branchen med festande så på det sättet ses man som rookie i sammanhanget. Har nästa lärt sig att hitta i Láb efter 3 år så att lära sig hitta i Bratislava kommer bli en utmaning. Har inför resan sagt, "Det är farligt  billigt!". Undrar vad han menar med detta?

De är dessa tre svenskar som ska resa till Slovakien, men självklart har den en guide med sig, en riktig slovak också! Får vi lov och presentera allas våran vän Matej "Mattias" Lisý.......


Matej Lisý - Har varit utbytesstudent och bodde då för 4 år sedan hos familjen Åberg/Johansson, hemma hos brorsan Marcus. Han ska under resan guida oss genom ett underbart land som vi sedan ska visa för alla våra vänner och bekanta. Har en förmåga att ofta dricka lite för mycket, så man får hoppas att han kan leda oss hem efter utekvällarna. Ett litet orosmoln faktiskt......

Ja, då var presentation klar....Då vet ni vilka vi kommer prata om när vi ger vår rapport om resan, mycket bra detta! Idag med 4 dagar kvar så är allt som vanligt, en helt vanlig lördag men en skillnad, 3 oerhört förvantansfulla unga män går bara och väntar på att tid ska gå.

Allt för denna gång,
            Ha det så bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test