3 dagar kvar?.

Jaha då var det dags igen, vi är tillbaka med uppladdningen inför Slovakienresan. Igår var det då lördag och det var en trevlig inflyttningsfest hos Wahldén i vattentornet. Mycket trevligt att känna lite på stämningen inför resan. Kvällen slutade i smärre katastrof för vissa av oss, rookie, gjorde ett stort misstag med för mycket av det goda. Var inte en så bra uppladdning kanske men som man brukar säga man ska börja i botten och jobba sig uppåt. Kanske inte såhär illa som det blev för rookie. Nu undrar ni säkert vem rookie är, jo det är smeknamnet på Marcus, helt nytt. Nalles uppgift under kvällen blev mycket riktigt att ta hand om honom, kanske blir ändring på det i Slovakien. Den som lever får se!

Hur går det då med planeringen av resan? Jo, nu är en stor och viktig del i resandet klart, ett schema har gjorts för resan som inom kort kommer att presenteras, men vi kan redan nu säga att det är en hel del fester men även inslag av kultur. Kanske blir lite som nalle sa idag, vi får se kulturen på en film som Matej gjort och samtidigt dricka en öl eller två. Vi får se hur det blir, men kul lär det bli.

En liten fundering har dykt upp inför resan, vi ska ha med oss bra svenskmusik som även håller nationellt. Kan ni läsare hjälpa oss med detta vore vi oerhört tacksamma. Dra iväg en kommentar här på bloggen med musiktips.

Tack på förhand!


Allt för denna gång,                                                                                                                                     

       ha det bra därute i verkligheten. 

Hanna och Johan var på plats.

Oskar fanns också där, men tyvärr inte Marcus G.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test